Positive resultater fra Team Gla’laks

Publisert 1. februar 2023 av Havbrukspartner
Etter en flott vintersesong i 21/22 med mange svært gode plasseringer, spesielt av våre 18 åringer, var det en motivert gjeng som var klar til å satse videre og i tillegg fikk vi 6 nye utøvere inn i teamet vårt denne sesongen.

Teamet deltok på sommer-NM i skiskyting på Gautefall i Telemark og tok her flere meget gode plasseringer. Blant annet gikk Guro Femsteinevik helt til topps begge dager og representerte teamet på en god måte.

Nå er renn sesongen i gang og våre utøvere har så langt deltatt på 2 helger med Norges Cup renn i tillegg til åpningsrenna i november og desember. Vi har flere gode plasseringer, men ikke så mange pallplasser så langt. Sesongen er lang, og det er i tiden fremover mange nye konkurranser med muligheter for å gjøre gode prestasjoner.

Team Gla’laks Biathlon består i år av 14 utøvere fra klubber på Vestlandet i alderen 17-21 år. Det er 2 løpere fra Voss, 2 fra Kvam, 1 fra Fana og 9 fra Hålandsdalen. Team Gla’ Laks Biathlon tilbyr våre utøvere organiserte treningssamlinger, profilertteambekledning, faglig treningsoppfølging og treningsplaner, organisering og oppfølging på Norgescup-renn, samt rabatterte utstyrsavtaler hos våre utstyrs-sponsorer. All treneroppfølging samt administrasjon av teamet skjer i dag på dugnad.

 

Tekst og foto er utdrag frå ein rapport frå Team Gla’laks. Havbrukspartner er ein av sponsorane til laget, noko me er svært stolte av.

Følg skiskytinga på vestlandet på Skiskytterforbundet sine sider