Havbrukspartner styrker staben

Publisert 16. september 2019 av Havbrukspartner

Tidligere konserndirektør i Ocea og Villa Organic, Jan Fossberg, er blitt en del av Havbrukspartner.

I de siste årene har Fossberg jobbet som selvstendig konsulent både mot havbruksnæringen men også mot annen industri. -Det har lenge vært et ønske om å komme tettere inn på et miljø som jobber mot havbruksnæringen, og da denne muligheten dukket opp var det et naturlig valg, sier Fossberg i en kommentar. Havbrukspartner har i løpet av kort tid etablert seg som en relevant og viktig aktør mot havbruksnæringen, og jeg ser frem til å bidra i tiden som kommer.

-Vi er veldig glade for å ha fått inn en kapasitet som Jan på vårt lag. Gjennom hans erfaringer fra tidligere posisjoner, eksisterende prosjekter og styreverv han innehar, tilfører han oss både kompetanse og kontaktnett, sier Øyvind Kråkås, daglig leder i Havbrukspartner.

Havbrukspartner ble stiftet i 2017, og er et konsulentselskap spesialisert på havbruksnæringen. Selskapet tar oppdrag med søknadsprosesser, prosjektledelse, mediehåndtering og rekruttering, samt innkjøp og en rekke andre felt. Men Jan Fossberg på laget teller i dag styrken fem personer på fulltid. Selskapet har kunder i hele Norge, samt utenfor landets grenser.